RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

Title Image

Open classi

Open classi

Open classi so odprte plesne delavnice, kamor so vabljeni plesalci in plesalke iz vseh
plesnih šol iz celotne Slovenije, da pridobijo nova znanja ob domačih in mednarodnih
učiteljih in koreografih. Pri Open Classih ni vezav in članarin, za Artifex člane so
redni open class termini brezplačni.

Primerno za

Plesalce/ke iz drugih plesnih šol

Plesalce/ke, ki bi radi nadgradili svoje znanje

Plesalce/ke, ki imajo napolnjen urnik in si radi urejajo svoj čas sami

Plesalce/ke, ki jih zanima pestrost plesnih učiteljev in znanja

Plesalce/ke, ki bi se radi pokazali na največjem slovenskem-mednarodnem plesnem FB kanalu z več kot 110.000 všečkov (Spotlight Classi)

Open class za dame

Ladies Day

Ladies Day je program namenjen nežnejšemu spolu. Za dame, ki bi rade delale na svojem gibanju, da postane bolj ženstveno in privlačno. Program vključuje vaje za raztezanje, delo na odrskem nastopanju, vključitev tehničnih elementov z dodatkom street jazza. Primerno za dame, ki cenijo svojo ženstvenost, saj bodo poleg plesnih elementov v ladies day vključena tudi predavanja s strani strokovnjakov iz področja mode in ličenja.

Open classic

Open Classic je delavnica, namenjena za vse plesalce in plesalke iz vseh plesnih šol. Če imate radi dinamiko, je to dobra izbira za vas, saj vsak teden svoje znanje predaja drug plesni učitelj in koreograf. S tem plesalci pridobijo raznolikost gibov, da nadgradijo svoj stil z najnovejšimi gibi domačih in mednarodnih koreografov.

Spotlight Class

Spotlight Class je delavnica, namenjena plesalcem, ki bi radi svoje znanje imeli za lastno referenco. Spotlight Class deluje podobno kot Open Classic, s tem da se celotna delavnica tudi posname z domačo video ekipo in kasneje objavi na največjem slovenskem FB plesnem kanalu RTFX Worldwide. Primerno za plesalce, ki bi se radi pokazali Sloveniji in svetu.

Domači koreografi

Zapleši z nami

Pusti nam svoj e-naslov, in pripleši si sporočilo
o vpisu 😉
*S poslanim sporočilom se strinjam s Splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic, dostopnimi na spletni strani www.theartifex.si.